Sponsorer

Vi er dybt taknemmelige for vores sponsorer, som sikrer, at vi kan vedligeholde klubben og tilbyde medlemmer ordentlig udstyr. Derved giver vores sponsorer en stor opbakning til vandskiklubben lokalt i Taarbæk.

Cand.jur. Claus Borg & Partner er et privatejet ejendomsmæglerfirma. Firmaet har mere end 25 års erfaring med vurderinger og salg af alle typer boliger. Med central beliggenhed ved Øresund nord for København, dækkes et stort område med attraktive boliger fra Christianshavn og København K i syd – ind i landet mod Holte/Søllerød og langs Øresundskysten hele vejen op til Helsingør.

Boligen er vores eneste personlige frirum. Ofte forbundet med særlige individuelle behov. Af samme grund, har vi altid lagt stor vægt på den personlige og individuelle service og rådgivning ved køb og salg af boliger. Det skaber tryghed og tillid i samarbejdet, men er også en væsentlig kilde til et succesfyldt resultat.

Da vi samtidig er privatejede og uafhængige, og derfor ikke er bundet af særlige  samarbejdsaftaler og økonomiske interesser, er vi i stand til, helt uvildigt, at rådgive vores kunder om bl.a. finansierings- og forsikringsforhold.

Om du køber eller sælger er du altid velkommen til at kontakte os. Er du på udkig efter en ny bolig, hjælper vi dig med at finde den, der matcher dine behov. Og vi står selvfølgelig til rådighed gennem hele købsprocessen. Ønsker du at sælge, handler det i første omgang om at afstemme forventningerne til salget. Dernæst planlægger vi sammen hele salgsforløbet fra start til slut. Der udarbejdes en eksklusiv salgspræsentation målrettet potentielle købere – i og udenfor vores store køberkartotek. Gennem hele salgsperioden holder vi dig naturligvis løbende orienteret om henvendelser og reaktioner – og opdaterer dig på eventuelle ændringer i markedsforholdene og behovet for nye salgstiltag. Med andre ord, vi gør vores absolut bedste for, at din bolig bliver solgt.

Vi udvikler digitale produkter

Vi har specialiseret os i at sætte strøm til manuelle processer og hjælpe virksomheder med at udnytte teknologi til at effektivisere og skabe vækst. Mere konkret og med mindre bullshit: Vi udvikler digitale produkter.

Vi har ikke nogle hyldevarer eller et katalog du kan bladre i. Vi laver løsninger til de behov, hvor standardsystemerne ikke slår til. Nogle gange er løsningen et skræddersyet system. Andre gange er løsningen en “bro” mellem eksisterende systemer. Ofte er det begge dele.

Vi trives rigtig godt med opgaver, der har en høj teknisk kompleksitet og holder os ikke tilbage for at lidt prale af, at vores forståelse for teknologi stikker dybt.

Læs mere om os på www.abtion.com.